Selecteer een pagina

OVER BYTRIS

byTris is een concept bedacht door Tristan Riethorst. Zelfstandig ben ik verantwoordelijk voor uw website, en verzorg content als teksten en foto’s in samenwerking met creatieve professionals.

 

over bytris

Tristan Riethorst. Founder, persoonlijk verantwoordelijk voor uw ontwerp en brengt professionals bij elkaar.

Hi, tijd om voor te stellen. Mijn naam is Tristan Riethorst en ik creëer met een team van professionals unieke online ervaringen.

5 Jaar is het nu aan de gang. Al 5 jaar lang ben ik elke dag in de weer met computers en de online wereld. Men zegt dat iemand niet alles kan weten, maar van computers en websites weet ik alles. Daarbij hou ik van gezelligheid en samenwerken. Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen, of het nou om werk gaat of gewoon als vrienden. Daarbij vind ik het leuk als ik andere mensen blij kan maken. Combineer dat allemaal en zie mijn kracht.

byTris brengt mensen samen en maakt mensen blij. Daar worden we allemaal beter van.

Mijn visie

Wat begon als projectje groeide uit tot een echt bedrijf(je). 17 Jaar oud was ik toen byTris werd opgericht. Maar van het ontwerpen van een website alleen kreeg ik geen voldoening: ik wilde mensen écht blij maken. Vanaf dit moment stopte ik met het ‘tekenen’ van een website, en richtte ik mij alleen nog maar op het neerzetten van complete websites. Inmiddels heb ik een team om mij heen verzameld met wie ik ervoor kan zorgen dat uw website voorzien wordt van de beste teksten, de scherpste foto’s en allerhoogste posities. Kortom: ik maak voor u een functionele, goed werkende website die u helpt om uw passie onder de aandacht te brengen.

byTris brengt mensen samen

byTris maakt mensen blij

Daar wordt iedereen beter van

Klaar voor de start?

we hebben oplossingen voor alles.

 

Contact